További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

EINHELL GC-BC 52 I AS benzinmotoros fűkasza

1.5 kW, 51.7 cm³, 25.5 / 42 cm
Einhell Classic termék

Leírás

  • A GC-BC 52 I AS fűkasza egy erős, nagyteljesítményű készülék, amellyel még a nehezen hozzáférhető, makacs, sűrűn benőtt füves területeket is fáradtság nélkül lenyírhatja.
  • A szükséges energiát az erős, kétütemű motor biztosítja, amely a dupla csapágyazású főtengelynek és a rezgéscsillapító funkciónak köszönhetően különösen halkan működik.
  • A digitális gyújtás gyors és dinamikus gázadást, illetve egyenletes működést biztosít.
  • A fűkasza üzemeltetéséhez szükséges gombokat úgy tervezték, hogy könnyen elérhesse őket az univerzálisan beállítható, kétkezes alumínium szarv végén lévő markolaton: így mindig kényelmesen és pontosan irányíthatja a készüléket.
  • A hatékony munkavégzés érdekében a GC-BC 52 I AS készülékhez mellékelünk egy háromágú kést, valamint egy damiltovábbító tipp-automatikával ellátott dupla damilfejet.
  • A GC-BC 52 I AS erős, alumíniumból készült nyele a legkeményebb helyzetekben is megállja a helyét.
  • A könnyen elérhető primerből és automata szivatóból álló Quick-Start (gyorsindítás) rendszer segítségével gyorsan és egyszerűen beindíthatja a fűkaszát.
  • A maximális biztonságról a centrifugális tengelykapcsoló gondoskodik, ami üresjáratban szétkapcsolja a vágószerszámot.
  • A mellékelt heveder kényelmes munkavégzést biztosít.
  • A gyorsan szétszerelhető nyélnek köszönhetően a fűkaszát egyszerűen szállíthatja és helytakarékosan tárolhatja.
Az Einhell GC-BC 52 I AS fűkasza egy erős, nagyteljesítményű készülék, amellyel még a nehezen hozzáférhető, makacs, sűrűn benőtt füves területeket is fáradtság nélkül lenyírhatja. A szükséges energiát az erős, kétütemű motor biztosítja, amely a dupla csapágyazású főtengelynek és a rezgéscsillapító funkciónak köszönhetően különösen halkan működik. A digitális gyújtás gyors és dinamikus gázadást, illetve egyenletes működést biztosít. A fűkasza üzemeltetéséhez szükséges gombokat úgy tervezték, hogy könnyen elérhesse őket az univerzálisan beállítható, kétkezes alumínium szarv végén lévő markolaton: így mindig kényelmesen és pontosan irányíthatja a készüléket. A hatékony munkavégzés érdekében a GC-BC 52 I AS készülékhez mellékelünk egy háromágú kést, valamint egy damiltovábbító tipp-automatikával ellátott dupla damilfejet. A GC-BC 52 I AS erős, alumíniumból készült nyele a legkeményebb helyzetekben is megállja a helyét. A könnyen elérhető primerből és automata szivatóból álló Quick-Start (gyorsindítás) rendszer segítségével gyorsan és egyszerűen beindíthatja a fűkaszát. A maximális biztonságról a centrifugális tengelykapcsoló gondoskodik, ami üresjáratban szétkapcsolja a vágószerszámot. A mellékelt heveder kényelmes munkavégzést biztosít. A gyorsan szétszerelhető nyélnek köszönhetően a fűkaszát egyszerűen szállíthatja és helytakarékosan tárolhatja.
 
Műszaki adatok
- Hengerűrtartalom: 51.7 cm3
- Teljesítmény: 1.5 kW
- Üzemanyagtartály űrtartalma: 0.9 l
- Damilfej fordulatszáma: 7000 /perc
- Vágásszélesség dupla damillal: 420 mm
- Damil átmérője: 2.4 mm
- Damil hossza: 420 cm
- Kés fordulatszáma: 7200 /perc
- Kés vágásszélessége: 25,5 cm
- Méret (ho x szé x ma): 1000 x 310 x 310 mm
- Nettó / bruttó súly: 8.5 / 10.9 kg
A kép csak illusztráció!
Széchenyi 2020 pályázat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

rappaicsavar.hu
rappaiszerszam.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Termékajánló
Garancia regisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció