További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

Soudal DIY Yellow pisztolyhab, 750 ml

Egykomponensű szerelő-tömítő poliuretán hab, nagyon jó kiadóssággal és rövid kötési idővel, csavarcsatlakozással, amely a flakonból egy PU- pisztoly segítségével használható fel.
Lakossági felhasználóknak

Leírás

Egykomponensű szerelő-tömítő poliuretán hab, nagyon jó kiadóssággal és rövid kötési idővel, csavarcsatlakozással, amely a flakonból egy PU- pisztoly segítségével használható fel. A hab kiválóan tapad fa, PVC, alumínium, vakolat, tégla, kő és mázolt felületekhez.

Jellemzők

  • Kiváló tapadás a legtöbb építőipari felületre (kivéve PE és PP)
  • Magas hő- és hangszigetelő képesség
  • Festhető és vakolható
  • Nagyon jó kiadósság
  • Kitűnő stabilitás
  • Rövid kötési idő
Alkalmazások
Tömítésre ablak- és ajtókeretekhez, fa, alumínium, PVC anyagokhoz. Hangszigetelő kitöltésre, üreges vázszerkezetekhez. Hőszigetelő anyagként központi fűtés, illetve gépészeti vezetékekhez, fürdő és zuhanyzó szerelvényekhez. Építéshez és tömítéshez, párkány, küszöb, redőny, lépcső esetén. Hő- és hangszigetelő, fal, padló, födém és tető hézagokhoz. Kitöltésre fal- és födémáttörésekhez
 
Használata
Csavarja rá a PU pisztolyt. Használat előtt erősen rázzuk fel a flakont. Felhasználási hőmérséklet: +5°C és +30 °C között. Javítás a saját anyagával. Minden esetben nedvesítsük be az alapfelületet, mert javítja a tapadást, kötési gyorsaságot és a cellastruktúrát. A purhabot óvjuk az UV sugárzástól festéssel vagy vakolással. A friss hab eltávolítható Soudal Purhabtisztítóval vagy acetonnal. A kikeményedett hab csak mechanikusan távolítható el vagy Soudal PU-eltávolító termékünkkel. Az üres flakonról csavarjuk le a PU pisztolyt, majd tisztítsuk meg Soudal Purhabtisztítóval.

A kép csak illusztráció!
Címkék, kulcsszavak: purhab, pisztolyhab
Széchenyi 2020 pályázat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

rappaicsavar.hu
rappaiszerszam.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Termékajánló
Garancia regisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció