További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

Festool SCA 16 gyorstöltő 10.8, 14.4 és 18 V-os Li-ion akkumulátorokhoz

AIRSTREAM technológiával.
Egységár (darab):
Bruttó: 67.818 Ft
Nettó: 53.400 Ft
Cikkszám:
576953
Márka:
Festool
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Festool akkumulátorok és töltők

Leírás

Villámgyorsan és intelligens módon tölt: beépített AIRSTREAM töltőfunkcióval.
Ennél gyorsabban nem megy: az AIRSTREAM SCA 16 gyorstöltő berendezés a 10.8 V-os, 14.4 V-os és 18 V-os feszültségosztály minden akkumulátorának töltésére alkalmas. Teljes tudását azonban a 8.0 Ah Li-HighPower akkuegységgel együtt fejti ki a nagy igénybevételt jelentő alkalmazásoknál, amelyek során az akkuegység erősen felmelegszik. Az aktív, intelligens léghűtéssel a töltési eljárás előtt és alatt az SCA 16 gyorstöltő berendezés gondoskodik arról, hogy az AIRSTREAM akkuegységek kiemelkedően gyorsan újra használatra készek legyenek, például a 8.0 Ah Li-HighPower akkuegység mindössze 27 perc alatt. De a többi akkuegységnél is mindig a lehetséges legnagyobb töltési teljesítményt éri el az SCA 16, a megszakításmentes munkavégzésért. A teljes áttekintésről a LED kijelző gondoskodik, amely mindig tájékoztat a töltés előrehaladásáról és a töltésből hátralévő időről. És természetesen az SCA 16 AIRSTREAM gyorstöltő készülékekre is vonatkozik a Festool szerviz teljes körű biztosítása.
  • Ideális a 8.0 Ah-s Li-HighPower akkuegységgel kombinálva: 15 amperrel mindössze 27 perc alatt újra használatra készre feltöltve.
  • Gyorsabb az AIRSTREAM technológiának köszönhetően: hűti az akkuegységeket a töltési folyamat előtt és alatt, így jelentősen nagyobb a töltési teljesítmény és gyorsabban újra használatra kész az akkuegység. Különösen akkor tökéletes, ha az akkuegység a nagy igénybevételt jelentő alkalmazások során erősen felmelegedett.
  • Intelligens hűtési funkció: az aktív léghűtés energiatakarékos módon, mindig pontosan csak akkor működik, amikor az műszakilag szükséges és értelmes.
  • Többfelé feszültségkategóriához: alkalmas a 10.8 V-os, 14.4 V-os és 18 V-os kategória minden akkumulátorához (kivéve a BP-XS-t CXS/TXS 10,8 V típushoz).
  • Mindig képben az aktuális helyzetről: LED-es kijelző a maradék töltési idő és a töltés állapotának megjelenítésére.
  • Rendezett tárolás: a házon lévő kábeltartó és a falra szerelhető eszköz rendet tart maga körül.
  • Teljes körű biztonság: természetesen az SCA 16 AIRSTREAM gyorstöltő készülékekre is vonatkozik a Festool szerviz teljes körű biztosítása.
  • AIRSTREAM funkcióval.
  • Ideális a kiemelkedően gyors töltéshez.
  • Töltőáram: 16 A
  • Bemeneti feszültség: 220 - 240 V
  • Termék súlya: 1,1 kg
A kép csak illusztráció!
Széchenyi 2020 pályázat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

rappaicsavar.hu
rappaiszerszam.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Termékajánló
Garancia regisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció