További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00449
 
Technológiafejlesztést eredményező beruházások a Rappai Csavar Kft. szentesi telephelyén
 
 
A kedvezményezett neve: RAPPAI CSAVAR Kereskedelmi KFT.
 
A projekt azonosítószáma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00449
 
A fejlesztés tárgya, célja: Technológiafejlesztést eredményező beruházások a Rappai Csavar Kft. szentesi telephelyén
 
A szerződött támogatás összege: 42 397 950 Ft
 
A projekt tartalmának részletes bemutatása:
Jelen projektünk keretében a szentesi telephelyünket kívánjuk fejleszteni. Ennek érdekében meglévő üzlethelyiségünk mögé tervezünk egy nettó 165 négyzetméter alapterületű raktárcsarnokot építeni, melynek köszönhetően nagyobb árukészlet felhalmozására nyílik lehetőségünk. Ennek eredményeképp nagyobb volumenű megrendeléseket is rövidebb idő alatt tudunk teljesíteni, mely  növeli forgalmunkat, továbbá új termékek értékesítésére is lehetőségünk nyílik.
 
A telephely  áramszükségletének fedezése érdekében egy 7,2 kWp teljesítményű napelemes rendszer telepítését tervezzük, mely egyrészt hozzájárul költségeink csökkentéséhez, másrészt csökkentjük ezzel is vállalkozásunk környezeti terhelését. 
 
A nagyobb raktárkapacitás és készletállomány miatt két darab targonca beszerzését is tervezzük. Ezek beszerzése azért vált elengedhetetlenné az áru mozgatásához, mert eddig kézzel, emberi fizikai munkával és kézi emelőkkel oldottuk meg az érkező szállítmány pakolását. 
 
Egy vállalatirányítási szoftver beszerzése azért indokolt, mert elengedhetetlenné vált a mai felgyorsult világban, hogy egy nagyobb készlettel rendelkező vállalkozás egy vállalatirányítási rendszert vezessen be, melynek köszönhetően az üzlet dinamikája jelentősen növekszik. Jelenleg még óriási terhet ró ránk, és nagyon sok ráfordított munkaórát vesz igénybe a termékek, a készletnyilvántartás, a megrendelések kezelése, ajánlatok kiállítása és az ezekhez kapcsolódó adminisztráció. Ekkora volumenű adat és információ feldolgozására, a cég gazdasági áttekinthetősége, valamint a partnerekkel történő kimagasló színvonalú kapcsolattartás érdekében szükségszerű egy átfogó és magas színvonalú vállalatirányítási rendszer bevezetése.
 
Marketing tanácsadás és márkaépítés tanácsadást is igénybe veszünk a projekt keretében, mert minden cégnek és minden terméknek van márkája. A márkaépítés egy tudatos folyamat, amelynek célja, hogy jelentést adjunk a márkának. A márkaépítés célja, hogy egyszerűen azonosítható legyen a márkánk és a fogyasztónak okot adjunk arra, hogy a számtalan versenytárs közül minket válasszon. Ennek megtervezésében és lehetőségeink legjobb kihasználásában nyújt segítséget az igénybe venni kívánt marketing tanácsadás. 
 
A  projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.06.30.
Széchenyi 2020 pályázat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

rappaicsavar.hu
rappaiszerszam.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 387.6 Ft
Termékajánló
Garancia regisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció