További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

Stihl RLA 240 akkumulátoros gyepszellőztető (1 x 5.0 Ah Li-ion akkuval)

36 V, 34 cm

A termék az alábbi kategóriákban található:

Stihl gyepszellőztetőkStihl akkus gyepszellőztetők

Leírás

Kompakt akkumulátoros gyepszellőztető kisebb füves területek szellőztetéséhez
  • A STIHL RLA 240 akkumulátoros gyepszellőztető kiválóan alkalmas az elhalt fűréteg és a moha kisebb füves területekről történő eltávolításához.
  • A 34 cm-es munkaszélességnek köszönhetően a gép nagyon jól manőverezhető, így akár a szűkebb helyek szellőztetése is elvégezhető.
  • A STIHL RLA 240 a STIHL AK 30 akkumulátorának köszönhetően hosszú üzemidővel rendelkezik, kibocsátásmentes és még akár zajérzékeny területeken is használható.
  • A gyepszellőztető henger felkarcolja a füves talajt, a gyepfésülő henger pedig kifésüli a gyepből a gyepszellőztetés során korábban fellazított elhalt fűréteget és fölösleges mohát.
  • A könnyű polimer ház és a strapabíró futófelülettel rendelkező kerekek gondoskodnak a gyepszellőztető jó irányíthatóságáról.
  • A központi munkamélység-állításnak köszönhetően a kések munkamélysége a házon elhelyezett tekerőgomb segítségével fokozatmentesen beállítható.
  • A praktikus gyűjtőkosár űrtartalma 50 liter.
  • A gyepszellőztető házába integrált szállítási fogantyúval a gép könnyedén megbillenthető. Az összecsukható fogantyúnak köszönhetően helytakarékosan tárolható. A gép megemelése vagy elpakolása előtt győződjön meg arról, hogy a motor ki van kapcsolva és a biztonsági kulcs ki van húzva!
 
Szettben: AK 30 akkumulátorral és AL 101 töltőkészülékkel
 
Műszaki információk:
Füves terület: 0 - 500 m2
Munkaszélesség: 34 cm
Munkamélység: -7,5 - +7,5 mm (központi, fokozatmentes)
Akkumulátor típusa: Lítium-ion
Névleges teljesítmény: 900 W
Üzemi fordulatszám: 3300 ford./perc
Tömeg akkumulátor nélkül: 14 kg
Garantált zajteljesítményszint LWA: 94 dB(A)
Mért hangnyomásszint: 77 dB(A)
A hangnyomásszint mérési tűrése: 3 dB(A)
Rezgésgyorsulás a tolókarnál: 4,8 m/s2
Rezgésgyorsulás bizonytalansága: 2,4 m/s2
Akkumulátor rendszer: AK rendszer
 
 
Felszerelés és funkciók:
  • Munkamélység-állítás: gyepszellőztetés egyedi igényekhez igazítva. A kések munkamélysége a tolókaron található vezérlőegység segítségével a talaj adottságaihoz igazítható. A gyepszellőztető egység a beállító kar segítségével leengedhető és fel is emelhető.
  • Polimer ház: ellenálló és könnyű. A különösen ellenálló ház kiváló minőségű ütés-, hő- és UV-álló polimerből készül.
  • Lehajtható tolókar: helytakarékos tárolás. A lehajtható tolókarral a fűnyíró gép helytakarékosan szállítható és tárolható.
  • Könnyen futó kerekek: könnyű irányíthatóság. A strapabíró futófelülettel rendelkező kerekek gondoskodnak a gép jó irányíthatóságáról és megfelelő tapadást biztosítanak.
  • Gyepfésülő henger: eltávolítja a gyepen kialakult moha- és filcréteget. Kifésüli a gyepből a gyepszellőztetés során korábban fellazított elhalt fűréteget és fölösleges mohát anélkül, hogy belevágna a gyepfelületbe. A gyepfésülő henger egyszerűen a gép gyepszellőztető egységének helyére felszerelhető.
  • Szállítási fogantyú: kényelmes szállíthatóság. A gép súlypontja felett elhelyezett szállítási fogantyú megkönnyíti a szállítást.
  • Gyepszellőztető egység: rögzített kések. A rögzített kések gondoskodnak a gyep hatékony szellőztetéséről. Az éles, rendkívül erős pengék folyamatosan magas hatásfokú munkavégzést biztosítanak.
A kép csak illusztráció!

Kapcsolódó termékek

Széchenyi 2020 pályázat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

rappaicsavar.hu
rappaiszerszam.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.25 Ft
Termékajánló
Garancia regisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció