További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

Soudal Soudabond Easy ragasztóhab Genius Gun fejjel, 750 ml

A Soudabond EASY egy kiváló teljesítményű poliuretán ragasztóhab.
Profi és lakossági felhasználóknak

A termék az alábbi kategóriákban található:

Soudal ragasztóhabok

Leírás

A Soudabond EASY egy kiváló teljesítményű poliuretán ragasztóhab. Gyorsan, könnyen használható, használatra kész, helyettesíti a hagyományos poralapú ragasztókat. Ez a készítmény kombinálja az erős tapadást a réskitöltő sajátosságokkal, így alkalmas egyenetlen felületek ragasztására. Szinte minden építőanyag, például szigetelőlapok és gipszkarton ragasztására, valamint belső falak készítésére használható könnyű falazóelemekből. A Genius Gun® egy szabadalmaztatott, könnyű egykezes használatra tervezett fej. Visszazárható, ezzel lehetővé teszi, hogy a terméket az első használat után 6 héten belül újra lehessen használni.
 
Jellemzők
  • Egykomponensű poliuretán ragasztóhab
  • Akár 30%-kal gyorsabb mint a hagyományos módszerek
  • Réskitöltő
  • Használatra kész
  • Nedvszívó és nem nedvszívó felületekhez egyaránt
Alkalmazások
Szigetelő táblák – poliuretán, fenol, műgyanta hab – tiszta, hatékony és gazdaságos ragasztása. Polisztirén ragasztására is használható. Gipszkarton lapok ragasztása szárazépítészeti alkalmazásoknál. Terheletlen falak építéséhez is alkalmazható. Sok más építőanyagot, például téglát, követ, alumíniumot, kerámiát, MDF-et, acélt, parafát, faanyagot és farostlemezt is ragaszt.
 
Használata
Viseljen munkavédelmi szemüveget. Ügyeljen, hogy megfelelő legyen a szellőzés és ne használja nyílt láng közelében. Ügyeljen, hogy a felületek tiszták, zsír- és pormentesek legyenek. Ha a felületekre vizet permetez, ez javítja a tapadást és felgyorsítja a kikeményedést. A dobozt 30 másodpercig rázza erősen. A maximális kiadóssághoz rendszeresen ismételje. Fejjel lefelé használja. Irányítsa a megfelelő helyre a csövet és nyomja meg a kioldószerkezetet. A kioldó nyomásának mértéke meghatározza a hab mennyiségét. A poliuretán ragasztót az alkalmazásnak megfelelően, a műszaki adatlap szerint vigye fel. A ragasztót cikkcakkos alakban vigye fel az egyik ragasztani kívánt felületre. Várja meg, amíg a hab kellően tapadós nem lesz, azaz szálat húz a kesztyűs ujja és a ragasztó között, ha egy pillanatra megérinti (a körülményektől függően általában körülbelül 4 perc). Ezután 30–60 másodpercre nyomja erősen össze az anyagokat. Terhelés előtt hagyja legalább 1 órán át kötni. Tárolás: álló helyzetben, száraz helyen, +5 °C és +25 °C között.

A kép csak illusztráció!
Címkék, kulcsszavak: ragasztó, ragasztóhab
Széchenyi 2020 pályázat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

rappaicsavar.hu
rappaiszerszam.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Termékajánló
Garancia regisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció