További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

Soudal Soudatherm Roof 330 poliuretán ragasztóhab, 10.4 kg

Poliuretán ragasztóhab tartályos kiszerelésben, hőszigetelő lapok hatékony, tiszta, gazdaságos és tartós ragasztására a legtöbb aljzaton.
Profi felhasználóknak

A termék az alábbi kategóriákban található:

Soudal tetőfedő ragasztókSoudal ragasztóhabok

Leírás

Poliuretán ragasztóhab tartályos kiszerelésben, hőszigetelő lapok hatékony, tiszta, gazdaságos és tartós ragasztására a legtöbb aljzaton. Egyenetlen felületeken is alkalmazható. A ragasztó hatékonyan és gyorsan felhordható az állítható pisztoly segítségével. Nagy felületeken gyorsabb megoldás, más rögzítési módszerekkel szemben. Ideális nagyobb felületek építőipari alkalmazásához, tartályonként 120 m2 felület ragasztható.
 
Jellemzők
Flakonos kiszerelésű lapostetős ragasztóhab, gyors kötési idő, magas kezdeti tapadás, nagy kötőerő, a legtöbb hőszigeteléshez és a leggyakoribb aljzatokon, egyenetlen felületeken is alkalmazható. Gyorsabb és hatékonyabb, mint más rögzítési módszerek.
 
Alkalmazás
A leggyakoribb hőszigetelő anyagok pl.: PUR/PIR (üvegfátyol, bitumen vagy alukasírozott), polisztirol (EPS), ásványi szigetelőanyagok, fenolhab és kőzetgyapot ragasztására. Ezek a hőszigetelések a legtöbb aljzatra ragaszthatók: többrétegű szigetelés, falazott felületek, trapézlemezek, bitumenes vízszigetelések, falapok, kemény PVC, vakolat. Párazáró rétegeken is használható, a gyártó műszaki jóváhagyásával.
A kép csak illusztráció!
Címkék, kulcsszavak: ragasztó, ragasztóhab, tetőfedő ragasztó
Széchenyi 2020 pályázat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

rappaicsavar.hu
rappaiszerszam.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Termékajánló
Garancia regisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció