További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

Soudal SWS Vario Extra szalag, 20 m

Lég- és vízzáró, páraáteresztő szalag nyílászáró és falcsatlakozások lezárásához. Bel- és kültéren egyaránt használható.
Szélesség: 70 mm / 100 mm.
Profi felhasználóknak
Cikkszám:
13255#
Márka:
Soudal

A termék az alábbi kategóriákban található:

Soudal tömítőszalagokSoudal vízszigetelők

Leírás

Az SWS Vario Extra egy lég- és vízzáró, páraáteresztő szalag nyílászáró és falcsatlakozások lezárásához. A változó sd érték miatt bel- és kültéren egyaránt használható. Az ablakkeretre öntapadós ragasztócsíkkal, a falszerkezethez teljes felületű ragasztóréteggel rögzíthető. Megfelel a DIN 4108 követelményeinek és a RAL irányelveknek. A Soudal Window System (SWS) része. Festhető, vakolható.
 
Jellemzők
  • Teljes felületén öntapadós
  • Bel- és kültéren használható
  • Megfelel a DIN 4108 követelményeinek és a RAL irányelveknek
  • Festhető, vakolható
Alkalmazások
Lég- és vízzáró, páraáteresztő szalag nyílászáró és falcsatlakozások lezárására bel- és kültéren egyaránt. Megfelel a DIN 4108 követelményeinek és a RAL irányelveknek. A Soudal Window System (SWS) része. Festhető, vakolható.
 
Használata
A felület legyen tiszta, száraz, pormentes. A laza részeket, cementmaradványokat távolítsa el. Erősen porózus flületen javasolt a mélyalapozó használata a megfelelő tapadás érdekében. Az SWS Vario Extra szalagot a beépítés előtt az ablakkeret szélére kell felragasztani az öntapadós ragasztócsík segítségével. Vágja méretre a szalagot a beépítési hézagnak megfelelően, a sarkoknál kb. 5-10 cm-t számoljon rá a megfelelő átlapolás érdekében. Figyeljen rá, hogy a ragasztás során a szalag ne feszüljön és ne gyűrődjön. Építse be az ablakot, majd tömítse ki a hézagot purhabbal. Távolítsa el a védőfóliát, majd rögzítse a szalagot a falszerkezethez. Használjon hengert a megfelelő tapadóerő eléréséhez. Legkésőbb 3 hónapon belül burkolja le a szalagot.
A kép csak illusztráció!

Soudal SWS Vario Extra szalag, 20 m
Termékváltozatok

Széchenyi 2020 pályázat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

rappaicsavar.hu
rappaiszerszam.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
Termékajánló
Garancia regisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció