További termékeink
Termék kategóriák

Soudal vízszigetelők

Vízzáró védelem vizes helyiségekben. A járólapok közötti réseken és sarkokon beszivárgó víz gombásodáshoz és állandó károkhoz vezethet. A vizes blokkok meghibásodása esetén egy megfelelő védelem nagyban csökkentheti a további károkat. Ezért a vízzáró védelem melletti döntést még az építési munkálatok előtt meg kell hozni.
1.000 Ft-tól 19.000 Ft-ig
9 termék
FALAK ÉS PADLÓK VÍZZÁRÓ VÉDELME
 
1. lépés - Felület előkészítése
A megtisztított felületet (száraz, por- és zsírmentes) a Soudaprim DP (mélyalapozó) segítségével kenje le, hogy a felület ne legyen nedvszívó hatású.
 
2. lépés - Vízzárás 1. fázis
Használja a Soudagum LM folyékony fóliát ragasztóként a hajlaterősítő szalagok, belső, illetve külső szalagok, csőátvezető alátétek rögzítéséhez.
 
3. lépés - Vízzárás 2. fázis
Hordja fel az első SOUDAGUM LM réteget ecset vagy henger segítségével a falra és a padlóra. A javasolt vastagság 1 mm. Az első réteg teljes száradása után tegye fel a második réteget keresztirányúan az előző rétegre.
 
4. lépés - Vízzárás 3. fázis
A 2. réteg vízzáró szigetelő fólia felhordása után, várjon 12 órát a teljes száradásig. Miután a folyékony fólia teljesen megszáradt, a kerámia járólapok leragasztásához használjon rugalmas ragasztót (Pl. Soudal 24A Csemperagasztót).
Széchenyi 2020 pályázat
Kosár
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
rappaicsavar.hu
rappaiszerszam.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 357,61 Ft
Termékajánló
Garancia regisztráció
 
 
 
 
 
 
 
A weboldal összes funkciójának működéséhez engedélyezni kell a sütik (cookie) használatát. További információk
Nem engedélyezemEngedélyezem